Orvos táskájának csodái, mi lapulhat benne

Orvos táskájának csodái, mi lapulhat benne

A barátaimmal Krakkóba utaztunk pár napra Karácsony előtti héten, így az ottani vásárt is meg tudtuk nézni. Amikor terveztük az utunknak nem csak a város azon nevezetességeit szerettük volna megnézni, amit kívülről lehet látni, hanem a lengyel művészek munkásságába is bele szerettünk volna nézni. Ezért meg is látogattuk a lengyel nemzeti múzeumot, ahol kortárs művészek munkái között is szét tudtunk nézni, megállapítottuk, hogy nem hasonlítanak az elvek és az irányok a magyar művészekével. Jó volt látni, hogy ennyi kilométer távolságra is, ugyan azok a gondolatok foglalkoztatják az embereket és hasonló technikával próbálják gondolataikat átadni a nagyközönségnek, minden egyes alkotásukkal. Sok időt eltöltöttünk itt és barátaimmal inspirálódtunk is, mivel nagyon megfogott egy-egy művész ecsethasználata és a formavilágok sokasága is rendkívül vonzó volt. Nagyon kifejezőek voltak és merészek is egyben, ami még talán a mai művészeinkből hiányzik.

Mivel nem figyeltünk arra, mit és mivel eszünk, minden jellegzetes helyi ételt kipróbáltunk, ezért valami gyomor baj elkapott, hazaérve rögvest felkerestem a háziorvosom, nagyon jó kapcsolatot ápolunk egymással. Elmondtam a problémámat, ő megnyugtatott és mondta, hogy szedjek probiotikumot, heteken belül elmúlnak a panaszaim. Ekkor vettem észre, hogy új orvosi táskája van. Nagyon ad az ilyen megjelenésre, úgy gondolja, hogy az orvosi táska öltözteti az orvost, tekintélyt és méltóságot ad számára. Volt egy öröklött orvosi táskája nagyon patinás, jól, egyedileg elkészített táska volt, örökségképpen kapta. De mivel már jó pár éve a szakmában van, úgy vélte, hogy ő is megérdemel egy új, első használatos, remek, minőségű bőrből készült orvosi táskát. Mivel fiatal még úgy vélte, első körben egy divatos, barna színű táskát fog választani, mivel az megy minden egyéb kiegészítőjéhez – órához, övhöz-. Nagyon elegánsan, tényleg igazi orvosnak hat a megjelenésével, egyfajta presztízs kérdés ez, hogy kinek milyen bőrből és csattal ellátott orvosi táskája van. Orvosok egymás között mindig méregetik, hogy a másiknak milyen táskája van, és akinek kicsit rosszabb minőségű már ki is beszélik. Ezért az én háziorvosom, úgy gondolta, hogy nem esik ilyen becsmérlő szavak áldozatául, tehát megpróbálja a legjobb minőséget a legjobb áron kiválasztani, és ahogyan nézem, ez sikerült is. Szemet gyönyörködtető, ahogyan én is nézem, ahogyan a valódi bőr anyag megcsillan a napfényben, egyfajta patinája van az új táskának is.

Nagyon jól eltalált, és kiválasztott táskát sikerült találnia az orvosomnak, meg is mondtam neki, hogy eddig is tudtam, hogy nagy szakértelemmel bír, de ezzel az orvosi táskával már a megjelenése is azt kölcsönzi, hogy igen egy orvos lépett be.

Megköszönte a dicsérő szavakat, és elárulta, hogy az interneten találta ezt a remek online táska értékesítéssel foglalkozó céget, mely magas minőségű táskák eladására specializálódott. Számos termék közül tudott választani, voltak fiatalos táskák és akadtak az idősebb korosztály számára ajánlott fajták is. Remekül elkülönülve, alig tudott – a saját bevallása szerint- választásra jutni. Még szerencséje volt, hogy a cég minden terméke mellé leírást mellékel és fényképpel látja el a termékeket. Ezzel megkönnyítvén a vásárlóik dolgát. A háziorvosom is azt mesélte, hogy a választás előtt, a két versenyző orvosi táska képeit egymás mellé rakta és úgy próbált döntésre jutni. Felnagyította őket, megnézte a varrásukat azt hogy melyiknek tetszik jobban a csatja. Hosszas mérlegelés után döntött, a háta mögött elhelyezkedő táska mellett. Remek külső kialakítás, a belső tere ketté osztott, így jól pakolható. Rendelésével plusz előnyhöz is jutott, mivel a cég egy bizonyos összeghatár felett ingyenes kiszállítást biztosít és a háziorvosom orvosi táskája ezen összeghatár felett volt, a házhoz szállítás díjtalan volt. Ahogy én tapasztaltam a háziorvosom rendkívüli módon meg van elégedve a táskájával és a táskát forgalmazó céggel is, kifejezetten ajánlotta őket, hogy nézzem meg a honlapjukat mivel nem csak orvosi táskákat forgalmaznak, hanem egyéb remek bőrből készült termékeik is megtalálhatóak a termékkínálatukban. Én a gyógyulás reményében és egy jó táskalelőhely birtokában távoztam a rendelésről.