Művésznek voltam már Ausztriában, most más miatt mennék ki

Művésznek voltam már Ausztriában, most más miatt mennék ki

Sokáig festettem. Eleinte csak egy hobbi volt, de aztán annyira jól ment, hogy szerencsére meg is éltem belőle. Imádtam csinálni, egészen pontosan 11 évig ez volt a munkám. De úgy érzem kiégtem, nem ment már olyan szinten, és kicsit muszájból is csináltam, mivel ebből éltem gyakorlatilag és éreztem azt a nyomást. Éppen ezért határoztam úgy, hogy ismét hobbi lesz a festés, és keresek valami munkát.

Tekintve, hogy nincsen érettséginél magasabb papírom, és nem szeretnék kevés pénzért sokat dolgozni, más útra gondoltam. Alapvetően azzal nincsen baj, hogy sokat kell dolgozni, viszont itthon nincs megfizetve az ember. Ekkora jutott eszembe, hogy mi is lenne a tökéletes megoldás!

Ausztriai állás!

Voltam kint többször Ausztriában, mivel a határhoz elég közel lakom. Ilyenkor mindig azért mentem ki, hogy ihletet kapjak a gyönyörű osztrák tájtól. Be is jött a legtöbb alkalommal, mindig remekművek születtek Ausztria után. Illetve közel is lenne. Még ha azt nézem, hogy mondjuk, Tirolban találok állást, akkor sem kell annyit utaznom, mint mondjuk egy nyíregyházi embernek, vagy például debreceni embernek. Szóval úgy döntöttem kimegyek Ausztriába hotelmunkára. Mivel édesanyám már dolgozott kint, így az ő segítségére volt szükségem. Mondta, hogy ő szobalányként dolgozott egy helyen, de sajnos az a hely bezárt, de tudja, ki tudna nekem segíteni. A Tiroli Álláskereső nevű céget ajánlotta, mert ők profik ausztriai állás megtalálásában. Egyelőre a németemet fejlesztem de én nagyon optimista vagyok!