Művészi kis házamra jöhetnek a napelemek

Művészi kis házamra jöhetnek a napelemek

Én egy nagyon természetkedvelő, nyugodt, barátságos embernek vallom magam. Valóra vált egy álmom, amikor is el tudtam költözni vidékre egy erdei kis házikóba, ami elég szépen meg is lett csinálva, pár hónapja lakom ott, de már most imádom. Eldöntöttem, hogy a felújítás utolsó lépcsője a napelem telepítés lesz, mivel ezzel tényleg hozzá tudnék járulni a környezetünk védelméhez. A házam egyébként azért pont ez lett, mert a hobbim a művészet, szívesen festek, farigcsálok és verseket is szeretek írni. Ennek jegyében esett a választásom éppen erre a házra. Itt tudok ihletet meríteni a műveimhez és teljesen ki tudok kapcsolódni. Egyébként nyílván nem teljesen elszeparált a környezet, de nagyon meghitt és nyugodt, pontosan olyan, mint amilyet szerettem volna.

Nem csak a napelem telepítés az, ami számomra fontos volt, hogy a környezetemet tudjam óvni. Szelektíven gyűjtöm a hulladékot, hibrid autóval járok és még ráadásul natúr szappanokat használok.

Már csak egy tökéletes társ kéne mellém, és akkor lenne teljes a kép. Szerintem a mai világban kevesen felelnek meg az én elvárásaimnak. Nekem fontosabb a környezettudatos életvitel és a művészet iránti szeretet, mint mondjuk a pénz, vagy bármi ilyen tárgyi dolog. Nem azt szeretném például, hogy ha meglátja egy lány a napelem telepítés utáni tetőmet tele napelemmel, ne azt gondolja, hogy milyen jó befektetés volt, mert megtérül majd és nem kell áramra költenem, hanem azt szeretném, hogy az első gondolata az legyen, hogy mennyire jó, hogy így óvom a környezetet.

Ha tudsz ilyen lányról, szólj kérlek!napelem telepítés