Kedvezményes a múzeum belépő, a Salgó polc ára pedig megéri!

Kedvezményes a múzeum belépő, a Salgó polc ára pedig megéri!

Mara barátnőm világ életében arról volt híres, hogy semmit nem vett meg teljes áron: kedvezményesen vásárolta még a mindennapi kaját is.

Így már meg sem lepődtem azon, hogy amikor múzeumba hívott a kedvenc festője kiállítására, milyen olcsón jutottunk be –konkrétan ingyen.

„Nyertem a közösségi oldalon!” – nevetett rám. Mosolyogva néztük végig lassan, alaposan a lenyűgöző kiállítást. Még én is el voltam ragadtatva, pedig egyébként nem stílusom az impresszionizmus.

„Tudod mi még nagyon kedvező mostanában? A Salgó polc ára!” Csak pislogtam rá. A micsodának a mije?

Lelkesen mesélni kezdte, hogy a Salgó polc egy csavarmentes megoldással készített fémpolc. A csavarmentes kivitel egyszerűbbé és olcsóbbá is teszi a csavaros verzióhoz képest. Kiváló kézi rakodású polcrendszer!

Na de, mire lenne ez jó nekem? Értetlenkedtem. Pont úgy hangzik, mint egy tökéletes raktári polc.

„Rosszul gondolod, rázta a fejét, nem csak raktárba való! Petiék akadtak rá a munkahelyén a weboldalra, ami ilyen polcokat forgalmaz, az irodába rendeltek belőle, irattartásra, tárolásra, és ott szerettem bele. Persze a fém szín nem megfelelő mindenhova, de a mi nappalinkba éppen illik! Tudod, milyen különleges a nappalink, amúgy is tele van fém színű kiegészítőkkel, én pedig imádom az egyszerű, letisztult, geometrikus formákat.”

Ilyen lelkesedés után már muszáj volt megnéznem az oldalt, és magát a polcot. Valóban egy szimpla, letisztult rendszer, tényleg el tudom képzelni Maráék lakásában. Horganyzott acél, egyszerű összeszerelhetőség, nagy teherbírás, kiválóan alkalmazható lakásba, irodába, raktárba, garázsba vagy akár gardróbba is.

Persze konkrét árat nehéz mondani, az biztos, hogy a csavarmentes típus olcsóbb, mint a csavaros, de érdemes egyedi árajánlatot kérni, hiszen az oldal ad erre lehetőséget. Mara annyira belelkesített, hogy elkezdtem gondolkodni, hogy és hol vehetnénk hasznát egy ilyen polcrendszernek? Laci ezer éve szeretné rendbe tenni a garázsban a rengeteg holmit, oda biztosan jó lenne, én pedig örülnék néhány új polcnak a kamrába, mert a régi elég rozoga, és némelyik részét már nem merem rendesen megpakolni, nehogy leszakadjon.

Hazaérve lelkesen elmeséltem Lacinak, hogy milyen klassz lehetőségről értesültem Marától. Laci alaposan megnézte az oldalt, amit mutattam neki, és ő is úgy gondolta, hogy tökéletes megoldás lenne ez a fémpolc a garázsba: kicsi a súlya, mégis nagy a teherbírása, tehát mindent rá lehet pakolni, amit Laci a garázsban gyűjtöget. És könnyűszerrel elbírja anyukám isteni befőttjeit majd a kamrában.

Úgy döntöttünk, hogy majd következő nap telefonálunk még, hogy megtudjunk minden részletet, és lehető leghamarabb belevágunk utána az új projektbe!