Elektromos falfűtés az új műterembe

Elektromos falfűtés az új műterembe


Kibéreltem egy műtermet. A festményeim már annyi helyet foglaltak otthon, hogy nem fértem el tőlük, és mivel elkezdtem ezzel pénzt is keresni, úgy éreztem, reális befektetés, ha bérelek egy műtermet. Nagyon tetszik. Egy kis padlás helység egy magas bérházban, pont akkora, amekkorára nekem szükségem van. Fel is pakoltam már a kellékeimet, a festményeimet, nagyon szuper az egész, úgy érzem magam, mint egy igazi művész. Csak egy dologban van hiányosság, de az mondjuk elég fontos. Nincsen fűtés. Eddig nem tűnt fel, mert nyár volt, és még melegebb is volt a kelleténél, de most, hogy bejött a hideg és egyre jobban fázom, igazán szükségét érzem annak, hogy fűtsek.

Már csak azt kellett kitalálnom, hogy milyen módszerrel. A gázt nem vezették fel ide, hősugárzót pedig nem szeretnék, mert nagyon kavarná a port, és az nem tenne jót a friss festményeimnek. Valami olyan megoldás kellene, ami hamar befűt, mert ha nem vagyok itt, akkor nem tartanám bekapcsolva, de őszintén szólva nem akartam nagy munkálatokat, így nem volt egyszerű kitalálni, milyen rendszer legyen.

Teljesen véletlenül bukkantam rá AHT amorf szálas fűtőszőnyegeire, amit nem csak padlóra, de falra is lehet szerelni, így ha nem akarom, nem kell felbontani a padlót. Ez már csak azért is jó, mert az egyik legfőbb indok, amiért ezt a műtermet béreltem ki, az volt, hogy csodaszép mozaikpadlója van, nagyon inspiráló hatással van rám.

Felhívtam őket, és azt mondták, semmi akadálya nincsen az elektromos falfűtésnek az általam elmondottak alapján, de azért kijönnének egy helyszíni szemlére, ahol pontosan felmérnék, hogy milyen költségekkel járnak az elektromos falfűtésem.Már csak a tulajjal kell átbeszélnem a dolgot, de szerintem nem lesz probléma.Nagyon rugalmas nő és már az elején elmondta, hogy mindenben nagyon szívesen a segítségemre van, így biztos vagyok benne, hogy ebben is partner lesz. Nagyon nagy segítség, hogy számíthatok rá, ha szükségem van valamire.

 Reménykedem benne, hogy be fog jönni ez a fűtés, jó lenne, ha nem kellene egész télre leállnom a festéssel, hanem folytathatnám az új pénzkereséssel egybekötött hobbimat.Mindez már csak az elektromos falfűtésen múlik. Én bízom benne, hogy meg tudjuk majd oldani valamilyen formában, és az úr, akivel beszéltem is nagyon reménytelien nyilatkozott az ügyben.