A flottakezelés is lehet művészet

A flottakezelés is lehet művészet

Amióta az eszemet tudom, fogékony vagyok a művészetre, ezt nem magamról állapítottam meg, hanem még a szüleim, mert ha zene szólt táncoltam, énekeltem, ha ceruzát vagy ecsetet fogtam a kezemben, azonnal ábrákat hoztam létre és a homokozóban és próbáltam maradandót alkotni. Az utóbbival csak az volt a gond, hogy mindig jött egy rossz gyerek és szétrúgta az alkotásom, amiből aztán lett nagy verekedés és sírás rívás. Mindig kiálltam a művészetért ha kellett, viszont az idő zsarnok és szünet nélkül halad, aminek a következménye, hogy öregszünk és akarva, akaratlanul is változnia kell az értékrendünknek.

Így történt az, hogy életemmé vált a festés, de mivel meg kell, hogy éljek belőle, el kellett kezdenem nem túl értékes, egyedi dolgokat készítenem és mivel a korral is kell haladni, a digitális platformon szintúgy remekelnem… Hálás vagyok a sorsnak, mert meg tudtam csinálni a saját szerencsémet és tudom tucat számra szórni, a nagyobb lakberendezési áruházaknak a tucat képeimet. Jártam már olyan ismerősnél, akinél az én képem volt kint, úgy hogy fogalma se volt kicsinálta. Igazából már nem foglalkozunk az értékkel, csak azzal, hogy valami jól mutasson, így a festészet is egy kicsit hanyatló ágban van.

Visszatérve a tucat képeim eladásához, rengeteget kellet az elején dolgoznom, hogy ezt megteremtsem magamnak, egy kiváló csapat segít nekem, hogy minden rendben legyen! Az volt a célom, hogy kis vállalkozásomban minden területet átlássak, és nagyjából én is irányítsak, ezért kellet járműveket bérelnem, hogy minden rendben menjen a termékek szállításával. Szerencsére egy barátom segített benne, mert véletlenül szembe jött vele egy autókölcsönzős szolgáltatás, ami annál azért jóval több, mint kiderült, így a flottakezelési gondom is megoldódott ezáltal.  Ez a cég ismeri a flottakezelés valamennyi formáját, finanszírozását, trükkét, mert sikeres multiktól lesett el pár trükköt. Egyszerűen kifogástalan szolgáltatást nyújt számomra.

Még szerencse, hogy haverom vette a fáradtságot és tanulmányozta az oldalról igényelhető hasznos írásokat és azt alaposan tanulmányozta is. Beavatott mi, mire jó, mert tényleg nem voltam jártas ilyen a téren. Hatalmas segítség volt, mert a pörgő biznisz mellett ez egy olyan nélkülözhetetlen dolog, amihez egy hozzáértő ember volt szükséges. Kiépítettük a szállítási szokásokat és most már pörög az üzlet rendesen.

Minden sikeres vállalkozásnak kellenek kiváló üzleti partnerek és én abban a flottakezelőben találtam meg ezt, így megtérült minden pénzem és energiám, amit befektettem!